Afdrukken

Waar te koop?

Logo MIVB

BUS - TRAM - METRO IN BRUSSEL (MIVB)

Koop je ticket liefst in voorverkoop. Dat gaat sneller en is ook goedkoper. Klik hier om een voorverkooppunt in jouw buurt te zoeken. Hieronder vind je alvast een overzicht:

BOOTIK pxTrans

Er zijn 6 BOOTIKs. Dat zijn zo'n beetje de Lijnwinkels van de MIVB. Je kan er terecht met al je vragen. Nieuwe klanten kunnen er een abonnement of MOBIB-kaart aanschaffen. Klik hier voor een overzicht van adressen en openingsuren.

KIOSK   In de 14 belangrijkste metrostations kan je aan een KIOSK van de MIVB snel een ticket kopen of je abonnement verlengen. Je kan er ook terecht met al je vragen. Klik hier voor een overzicht van adressen en openingsuren.
SHOP   In de meeste boekhandels en supermarkten - SHOPs - zijn rittenkaarten te koop. Bovendien kan je er ook meestal je maandabonnement verlengen. Klik hier voor een overzicht van alle SHOP-voorverkooppunten.
GO   In alle metrostations en aan de belangrijkste tram- en bushaltes bevinden zich GO-ticketautomaten. 24 uur per dag kan je er een ticket aankopen of een abonnement verlengen. Klik hier voor een overzicht van alle automaten.
BOOTIK online   Via MyBOOTIK kan je via internet van thuis uit een ticket of abonnement kopen. Om in te schrijven heb je je identiteitskaart nodig.
Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast kan je ook een ticket kopen in de NMBS-stations in de Brusselse stadszone.Chauffeur

Als het niet anders kan, kan je bij de chauffeur van de bus of tram een ticketje kopen. Dat kost wel meer dan in voorverkoop. Opgelet: Je moet zo gepast mogelijk betalen. 

Terug naar overzicht
AddThis Social Bookmark Button